Gtechniq Keramički Premaz

SMART SURFACE SCIENCE

Što je Gtechniq keramički premaz i što on radi?

Gtechniq keramički premaz je tekući polimer koji se nanosi na vanjske dijelove vozila. Premaz se kemijski veže s tvorničkom bojom vozila, stvarajući sloj zaštite. Keramički premaz nije zamjena za PPF foliju (Paint Protection Film), koja stvara sveobuhvatniji oblik zaštite (npr. od udara kamenčića, ogrebotina, itd.).

Gtechniq keramički premaz stvara vezu s bojom vozila, što znači da se ne ispire i ne raspada, te ne zahtijeva opetovano nanošenje svakih nekoliko mjeseci.

Ukratko, Gtechniq keramički premaz dodaje dodatnu zaštitu vanjštini Vašeg vozila i pomaže održavati izgled novog vozila, ali s manje potrebnog održavanja nego uobičajeno. Glavne prednosti:

Jedna od najznačajnijih karakteristika Gtechniq keramičkog premaza je hidrofobnost, odnosno odbijanje vode. Kada vozilo ima hidrofobni keramički premaz, voda se formira u kapljice i lako klizi sa stakla. A to znači i da će se blato i prljavština teže zadržati na površini vozila, a prilikom pranja vozila prljavština se znatno lakše uklanja. Iako je premaz hidrofoban, to ne znači da će kapi vode jednostavno kliznuti s vozila, pogotovo kada vozilo miruje. Hidrofobne karakteristike se mogu povećati posebnim Gtechniq EXO premazom. Kada i dalje postoje vodeni tragovi, novo pranje nije potrebno, samo brzo pošpricajte Gtechniq Quick Detailer i obrišite lako i brzo.

Veliki neprijatelji boje vozila su kemijske mrlje od prirodno kiselih onečišćenja, primjerice ptičjeg izmeta. Stvarajući kemijski otpornu površinu, Gtechniq keramički premaz može spriječiti da se onečišćenje izravno lijepi na boju vozila kako ne bi došlo do oštećenja. Zahvaljujući snažnoj kemijskoj otpornosti Gtechniq premaza, čak je i sami premaz otporniji na oštećenja od uobičajene tvorničke boje vozila. Ujedno, sva se onečišćenja mogu lakše isprati redovitim čišćenjem.

Gtechniq keramički premaz ključ je dugotrajnog sjajnog izgleda vozila. Gtechniq može dodati više dubine i jasnoće boji i sjaju Vašeg vozila.

Ako je vozilo često izloženo suncu, boja će početi oksidirati, što će rezultirati matiranjem i blijeđenjem boje. Sloj Gtechniq keramičkog premaza štiti boju vozila od sunčevih ultraljubičastih zraka, smanjujući na taj način količinu oksidacije.

U slučaju da tražite jaču zaštitu, na primjer od udara kamenčića, ogrebotina, itd. Preporučujemo postavljanje LLumar PPF (Paint Protection Film) zaštitnu foliju, na koju se nanese naš posebni Gtechniq HALO premaz kako bismo postigli gore navedene performanse.