Gtechniq Keramički Premaz

SMART SURFACE SCIENCE

Što je Gtechniq keramički premaz i što on radi?

Gtechniq keramički premaz je tekući polimer koji se nanosi na vanjske dijelove vozila. Premaz se kemijski veže s tvorničkom bojom vozila, stvarajući sloj zaštite. Keramički premaz nije zamjena za PPF foliju (Paint Protection Film), koja stvara sveobuhvatniji oblik zaštite (npr. od udara kamenčića, ogrebotina, itd.).

Gtechniq keramički premaz stvara vezu s bojom vozila, što znači da se ne ispire i ne raspada, te ne zahtijeva opetovano nanošenje svakih nekoliko mjeseci.

Ukratko, Gtechniq keramički premaz dodaje dodatnu zaštitu vanjštini Vašeg vozila i pomaže održavati izgled novog vozila, ali s manje potrebnog održavanja nego uobičajeno. Glavne prednosti:

Jednostavnost čišćenja

Jedna od najznačajnijih karakteristika Gtechniq keramičkog premaza je hidrofobnost, odnosno odbijanje vode. Kada vozilo ima hidrofobni keramički premaz, voda se formira u kapljice i lako klizi sa stakla. A to znači i da će se blato i prljavština teže zadržati na površini vozila, a prilikom pranja vozila prljavština se znatno lakše uklanja. Iako je premaz hidrofoban, to ne znači da će kapi vode jednostavno kliznuti s vozila, pogotovo kada vozilo miruje. Hidrofobne karakteristike se mogu povećati posebnim Gtechniq EXO premazom. Kada i dalje postoje vodeni tragovi, novo pranje nije potrebno, samo brzo pošpricajte Gtechniq Quick Detailer i obrišite lako i brzo.

Zaštita od kemikalija, mrlja i oštećenja

Veliki neprijatelji boje vozila su kemijske mrlje od prirodno kiselih onečišćenja, primjerice ptičjeg izmeta. Stvarajući kemijski otpornu površinu, Gtechniq keramički premaz može spriječiti da se onečišćenje izravno lijepi na boju vozila kako ne bi došlo do oštećenja. Zahvaljujući snažnoj kemijskoj otpornosti Gtechniq premaza, čak je i sami premaz otporniji na oštećenja od uobičajene tvorničke boje vozila. Ujedno, sva se onečišćenja mogu lakše isprati redovitim čišćenjem.

Pojačani sjaj

Gtechniq keramički premaz ključ je dugotrajnog sjajnog izgleda vozila. Gtechniq može dodati više dubine i jasnoće boji i sjaju Vašeg vozila.

Zaštita od UV zračenja

Ako je vozilo često izloženo suncu, boja će početi oksidirati, što će rezultirati matiranjem i blijeđenjem boje. Sloj Gtechniq keramičkog premaza štiti boju vozila od sunčevih ultraljubičastih zraka, smanjujući na taj način količinu oksidacije.

Usporedba Gtechniq keramičkih premaza

Crystal Serum Ultra

Crystal Serum Light

Kristalni lak C1

HALO Fleksibilni Premaz za Folije

Održavanje keramičkog premaza

Keramički premaz se postavlja kako bi održavanje automobila bilo lakše i da sjaj dobije dodatnu zaštitu. Kako bi to što dulje bilo moguće, keramički premaz se mora održavati i zaštiti na pravilan način.

Ekstra zaštita

S ekstra zaštitom možemo biti sigurni u činjenicu da će učinak keramičkog premaza godinama biti izuzetno dobar. S lakoćom će se moći oprati i održavati automobil.

EXO Ultra Trajni Vodoodbojni (Hidrofobni) Premaz

C2 Tekući Kristal - keramički brzi premaz

Easy Coat keramički brzi premaz

Quick Detailer sredstvo za brzo čišćenje s keramičkim sastojcima

Održavanje

Često se postavlja pitanje, kako njegovati naš automobil na kojem je keramički premaz. Pored bezbroj proizvoda koji se pojavljuju na tržištu, čovek je često u nedoumici i postavlja sebi pitanje, koji da odabere i kako ga koristiti. A da ne spominjemo, kako pogrešnim izborom možemo više naškoditi nego pomoći. Naš cilj je da s napretkom tehnologije razvijemo sposobnost naših proizvoda za njegu i čišćenje kako ne bi oštetiči keramički premaz. U tome smo već postigli odlične rezultate.

Na primjer, naš G-Wash šampon za dubinsko čišćenje, ne sadrži nikakve dodatne sastojke koji obećavaju ekstra zaštitu i dodatno čišćenje, nasuprot nekim šamponima na tržištu, za koje se ta svojstva naglašavaju. Svi ti aditivi mogu oštetiti keramički premaz, te zbog toga ne preporamo njihovu uporabu. Slično Gwash-u , sva naša sredstva za čišćenje , npr. sredstvo za odstranjivanje hrđe, kao ni sredstvo za razlaganje ostataka insekata, ne oštećuju keramičke premaze.

Želite li jaču zaštitu?

U slučaju da tražite jaču zaštitu, na primjer od udara kamenčića, ogrebotina, itd. Preporučujemo postavljanje LLumar PPF (Paint Protection Film) zaštitnu foliju, na koju se nanese naš posebni Gtechniq HALO premaz kako bismo postigli gore navedene performanse.