Potpuna zaštita površina u Brodarstvu

Ako ste vlasnik broda, kapetan ili ste direktor firme koja se bavi brodarstvom, i Vi znate, da dobro održavane i zaštićene površine, pored činjenice da bolje izgledaju, doprinose i značajnoj uštedi tijekom neophodnog održavanja. Međutim, pronalaženje dobrog i efikasnog rješenja, nije lako.

Zahvaljujući predanom radu stručnjaka u razvojnoj sferi Gtechniq-a, u našoj ponudi ćete naći samo takva rješenja, koja prelaze i najbolje proizvode prisutne na tržištu. Što znači da nas nećete uhvatiti kako prodajemo uobičajene paste, te sredstva za čišćenje i polimere, već stvaramo takve proizvode koji su vrhunski u području zaštite površina, a baziraju se na najsuvremenijim dostignućima kemijske tehnologije.

GTECHNIQ MARINE
proizvodi

Zaštitite ljepotu svog plovila folijama za zaštitu površina

Kada uložite u prekrasan brod, sasvim je prirodno željeti da on izgleda besprijekorno godinama koje dolaze. Međutim, stalna izloženost elementima, kao što su slana voda, UV zrake i drugi čimbenici okoliša, mogu uzeti danak na vanjštini vašeg plovila. Tu u pomoć dolaze folije za zaštitu površina za plovila.