HALOv2 Fleksibilni Premaz za Folije

 • Trajnost do dvije godine na PPF i wrap folijama
 • Čini površinu lakšom za održavanje
 • Prikladno za sjajne, satenske i mat folije
 • Jednoslojna aplikacija
Kategorija:
Broj proizvoda: GT HALO

Opis proizvoda

Korištenjem najnovije kompozitne siloksanske tehnologije otporne na vremenske uvjete HALOv2 poboljšava performanse PPF i wrap folije. To je kemijski vezan, ultra-gusti fleksibilni premaz koji postaje trajna površina folije – štiteći je od elemenata s kojima se automobil svakodnevno suočava. Gustoća premaza i njegova niska površinska energija poboljšavaju otpornost PPF ili wrap folije na prljavštinu i vodu. Također pomaže u sprječavanju mrlja od prodora prljavštine i smanjuje žutilo uzrokovano UV zrakama.

Ključna komponenta HALOv2 je da sada zahtijeva samo jedan sloj proizvoda pri aplikaciji, umjesto prethodne verzije koja je zahtijevala dva sloja, čime se štedi vrijeme, trud i održavanje čini lakim.

Sve u svemu, HALO održava izgled PPF i wrap folije u mnogo boljem stanju i olakšava ljudima održavanje čistoće automobila nakon nanošenja PPF/wrap folije.

Detaljno testiranje u stvarnom svijetu, uz laboratorijsko testiranje dokazalo je da je HALO kompatibilan sa svim vrstama sjajnih, mat i satenskih wrap i PPF folija. Također je dokazano da djeluje na najnovijim samozacjeljujućim i hidrofobnim folijama.


Kutija sadrži:

 • 30 ml ili 50 ml HALO Fleksibilni premaz za folije
 • Par nitrilnih rukavica
 • AP2 Aplikator
 • Letak s uputama
 • Gtechniq naljepnica
Uputstvo za uporabu

Evo nekoliko jednostavnih koraka kako biste izvukli maksimum iz toga:

 1. Dobro protresite boćicu i nosite rukavice
 2. Da biste aplicirali HALO, vaše vozilo mora biti u zatvorenom prostoru i ostati u njemu najmanje 12 sati nakon nanošenja premaza. Za najbolje rezultate neophodna je dobra rasvjeta.
 3. Ako nanosite na prethodno postavljenu foliju, operite i dekontaminirajte vozilo s Gtechniq W5 (Citrus All Purpose Cleaner) i W6 (Iron and General Fallout Remover).
 4. Dok je vaša površina potpuno ohlađena i suha, raspršite 30% razrijeđeni izopropilni alkohol (IPA) na Gtechniq MF1 ZeroR krpu. Ovo će ukloniti sve otiske prstiju ili druga površinska onečišćenja osiguravajući maksimalan broj kemijskih veza između HALO-a i folije.
 5. Ravnomjerno nanesite HALO na aplikator i ostavite bočicu sa strane
 6. Nanesite isporučenim aplikatorom u preklapajućim potezima na područje veličine otprilike 60 x 60 cm.
 7. Nakon premazivanja, s tog područja uklonite višak MF1 krpom. Uvijek uklanjajte s šireg područja nego što ste nanijeli, radeći izvana prema unutra.
 8. Nakon nanošenja izvršite završnu provjeru s MF1 krpom i jakim, ali raspršenim izvorom svjetlosti – to će identificirati bilo kakav višak na površini.
 9. Neotvorena bočica HALO-a ima rok trajanja 12 mjeseci od kupnje.
 10. Čuvati na hladnom/suhom mjestu, izvan direktne sunčeve svjetlosti.
 11. Ako je otvoren, upotrijebite unutar 3 mjeseca, ako je neotvoren, upotrijebite u roku od 12 mjeseci. * Izbjegavajte izravnu primjenu na boju ili gumu. *

MSDS

HALOv2 Fleksibilni Premaz za Folijesigurnosni tehnički list