Keramički Premaz za Bicikl

79,50 

  • Ekstremna sposobnost odbijanja prljavštine
  • Trenutno stvaranje trajne zaštite
  • 24-mjesečna zaštite
Broj proizvoda: GT BBC

Opis proizvoda

Zašto koristiti Gtechniq keramički premaz za bicikl?

Keramički premaz za bicikl je tako osmišljen da svede na minimum zadržavanje zagađenja kao što su: kočiona prašina, prašina s puta tijekom vožnje i blato. Pruža zaštitu i do 24 mjeseca, a može se primjeniti na raznim vrstama sjajnih površina, podrazumijevajući i folije za zaštitu boje, kao i vinil. Keramički premaz za bicikl je trajan, ultra-klizav, uz mogućnost molekularnog vezivanja, optički čist keramički sloj. Ovakva keramička zaštita sprječava da se razna zagađenja učvrste na površini, tako da je čišćenje poput dječje igre. Premaz je osmišljena na znanstvenoj osnovi, tako da se keramički vezuje za okvir bicikla. Ovo kemijsko vezivanje, Keramiku Bicikla čini aktivnom površinom okvira, čime štiti od zagađenja, blata i prašine. Keramički premaz čini gust sloj, koji je otporan u rasponu: pH2-pH12 . To znači, da se blato, prašina i razna zagađenja mogu znatno lakše ukloniti, tako da je kontinuirano održavanje brzo i jednostavno.
Uputstvo za uporabu

Evo nekoliko jednostavnih koraka kako biste izvukli maksimum iz toga:

  1. Prije uporabe dobro protresite. Uvjerite se, da su sve površine detaljno oprane i osušene.
  2. Nanesite Frame Prep na jednu MF1 mikrofiber krpu i prebrišite okvir bicikla i druge rezervne dijelove na koje želite nanijeti premaz. Obratite posebnu pažnju da ne ostane nikakvih ostataka.
  3. Nanesite keramički premaz za bicikl na aplikacijski disk koji se nalazi u setu i premažite okvir. Ostavite premahz 1 – 2 minute, prije nego što prebrišete MF1 krpom. Odstranite sve ostatke mikrofiber krpom i ostavite 24 sata da očvrsne na suhom mjestu, u hladovini. Nakon ovog postupka, narednih 7 dana ne perite bicikl.

MSDS

Keramički Premaz za Biciklsigurnosni tehnički list