Sredstva za čišćenje automobila

Pripremite Vaše vozilo za razne izazove, pomoću Gtechniq inteligentnih sredstava za čišćenje automobila! Očekujemo Vas u našem webshop-u, počev od široke ponude premium tehnoloških keramičkih premaza, preko sredstava za pranje i odstranjivanje nečistoća, kao i raznih pomoćnih sredstava. Osmišljene izrazito za automobile, Gtechniq sredstva za čišćenje automobila garantiraju savršenu zaštitu u svakoj prilici: pregledajte našu ponudu!

Gtechniq sredstva za čišćenje automobila: sveobuhvatna njega vozila

Sigurno je mnogo bolji osjećaj voziti svježe oprano vozilo čija je unutrašnjost čista i izgleda kao nova. Pored toga što je vozilo čisto i ugodnog mirisa u unutrašnjosti, povećavamo i vijek trajanja vozila – jer nečistoća, dugoročno gledano, oštećuje svako motorno vozilo. Korištenjem Gtechniq sredstava za čišćenje automobila, istovremeno osiguravamo savršen vanjski izgled, kao i dugovječnost. Bilo da je riječ o felgama, poliranju ili o unutrašnjosti vozila, za svaki element nudimo optimalno rješenje:

Staklo, pleksiglas, metal

Za sigurnost tijekom vožnje, nužno je da su staklene i pleksi površine vozila besprijekorno čiste. Naši proizvodi su izrazito hidrofobni, odnosno vrlo efikasno odbijaju vodu, tako da uz poboljšanu vidljivost možemo voziti i tijekom najvećeg pljuska. Pored toga, nakon nanošenja Gtechniq sredstava za čišćenje i njegu automobila, sa stakla, pleksi i metalnih elemenata se mnogo lakše odstranjuju teži oblici nečistoća poput ptičijeg izmeta, leda ili ostataka insekata.

Pranje i odstranjivanje nečistoća

U našem webshop-u možete pronaći proizvode za uobičajeno pranje, za pripremu površina, duboko čišćenje /pranje/, a čak i za predpranje. Naša sredstva za čišćenje i njegu površina, rastvaraju vezivanje prljavštine za površinu, nakon čega se i nečistoće koja se teže odstranjuju – katran, vosak, ostaci insekata itd. – može lako odstraniti. Gtechniq inteligentni proizvodi su rezultat višegodišnjeg istraživačkog rada, a pomoću njih se postiže klinički čista i njegovana površina.

Kotač i plastika

U okviru Gtechniq palete sredstava za čišćenje automobila, možete pronaći i proizvode koji služe za čišćenje i zaštitu kotača, kao i plastičnih dijelova Vašeg automobila. Felge i ukrasni poklopci kotača dugo će ostati bez neželjenih šara, a plastičnim elementima će se vratiti originalna nijansa. Fini mirisi, ugodan dodir i što je najvažnije: savršena čistoća odbijanjem prljavštine primjenom tehnike nano-čestica pri čišćenju površina.

Keramički premazi

Naši keramički premazi izrađeni vrhunskom tehnologijom, stvaraju veoma jak i trajan sloj na karoseriji vozila. Naši proizvodi su planirani za višegodišnju uporabu, a pored toga, kod tvorničkog poliranja stvaraju višestruko čvršću i tvrđu površinu. Na ovaj način, efikasno sprečavaju stvaranje i manjih ogrebotina na automobilu. Pored svega navedenog, Gtechniq keramički premazi posjeduju i hidrofobna svojstva, tj. odbijaju kišu, blato i prljavštinu s karoserije vozila. Nakon ispravne montaže, boja karoserije će biti sjajnija i življa te će biti izbjegnuta moguća šteta od ogrebotina tijekom pranja, kao i štete u slučaju nevremena, djelovanja kiselina i kemikalija.

Brzi premazi

Gtechniq brzi premazi su osmišljeni i izrađene za one korisnike, koji bi željeli odgovarajuću zaštitu za svoje vozilo u najkraćem vremenskom periodu. Postavljeni na bilo koju poliranu ili staklenu površinu, pružaju izvanrednu zaštitu od UV zraka, vremenskih prilika, kao i od sredstava za pranje. Raspolažu izuzetnom sposobnošću odbijanja nečistoća, tako da se na automobilu neće zadržati nečistoća, a garantira se zaštita tijekom više mjeseci.

Sredstva za čišćenje unutrašnjosti automobila

Pomoću Gtechniq sredstava za čišćenje unutrašnjosti automobila, odstranjuju se neugodni mirisi, a unutrašnjost miriše izvrsno i osvježavajuće. Bilo da je riječ o instrumentnoj ploči, sjedalima ili drugim tekstilnim površinama, odstranjuju nečistoće i fleke bez oštećenja teksture površina. Ovisno o tipu, naši proizvodi se mogu efikasno primjeniti na plastičnim, tekstilnim, vinil i gumiranim površinama. Za njihovo postavljanje nije neophodno posebno stručno znanje, mogu se jednostavno postaviti u svega nekoliko koraka.

Pomoćna sredstva

U našoj ponudi Gtechniq sredstava za čišćenje automobila, možete pronaći sva potrebna pomoćna sredstva, da bi postigli najbolji efekt korištenjem naših proizvoda. Keramičku-mikrofibra krpu za čišćenje stakla, kantu za auto-kozmetiku, aplikacijski disk, prskalicu, pumpu, a i druga korisna sredstava za siguran i kvalitetan rad.

 

Gtechniq sredstva za čišćenje automobila: u čemu smo drugačiji?

Naša firma raspolaže s više od dva desetljeća iskustva u sferi proizvodnje raznih kozmetičkih preparata za vozila, kao i sredstava za čišćenje automobila. Cilj nam je osigurati pouzdane proizvode, koji pružaju visok stupanj zaštite i vrlo lijep izgled vozila. Tijekom proizvodnje koristimo brojne inovativne tehnologije i ponosni smo na našu jedinstvenu ponudu na tržištu.

Naši premazi, kao i sredstva za njegu su rezultat korištenja kompozitnih materijala nano čestica, kao i brojnih testova u ekstremnim uvjetima. Zahvaljujući tome, naši proizvodi efikasnije i ,,pametnije” djeluju na površinu u odnosu na slične proizvode drugih proizvođača. U osobine jednog Gtechniq sredstva za čišćenje automobila, između ostalog spadaju i odbijanje nečistoća, otpornost na ogrebotine, zaštita od fleka i UV zraka, lakše pranje, kao i dugoročna stabilnost boje i sjaja.

Imate li još neka pitanja, ili želite dodatne informacije u vezi naše ponude? Slobodno kontaktirajte naše kolege!