Zašto Gtechniq?

Pametno rješenje

Tehnologija

Nauka zasnovana na tehnologiji

Ako želite najbolju zaštitu za Vaš auto, ne tražite dalje. Gtechniq premošćuje rascjep između inovacije i realnosti, pružajući najbolje svjetske proizvode za njegu površina. Izum Gtechniq-a seže natrag do engleskog kvantnog fizičara Drew Gill-a, koji je začeo kreaciju Gtechniq proizvoda iz potpunog nezadovoljstva perfomansama proizvoda za zaštitu vozila tog vremena i želje da tržištu osigura samo najbolje proizvode.

Svi Gtechniq proizvodi baziraju se na znanosti, inovativnim materijalima i lakoći korištenja. Proizvodi su dizajnirani da pruže maksimalni dugovječni vizualni utjecaj, štiteći od elemenata svakodnevne uporabe.

Gtechniq ugrađuje “Smart Surface Science” u svaki svoj proizvod. Koristeći performanse nano-kompozitnih materijala i testirajući ih do samih granica, Smart Surface Science nudi garanciju da Gtechniq proizvodi funkcioniraju bolje, pametnije i s većom lakoćom nego bilo što drugo što ste mogli probati.

Naša filozofija

Temelji nam se baziraju na nauci i inovacijama

Cilj brenda Gtechiq je proizvodnja na svijetu najinovativnijih proizvoda za njegu površina. Trudimo se da naši proizvodi zaista zadovolje trajnost i kvalitetu koju smo obećali, nasuprot mnogim drugim proizvodima koji se mogu naći na tržištu.

Ako želite najbolju zaštitu za Vaš automobil, bicikl, brod, avion, ili Vaš dom, ne trebate dalje tražiti. Gtechniq će uspješno premostiti ponor između inovacija i stvarnosti, primjenom i razvojem najboljih proizvoda na svijetu u sferi njege površina.