Zašto Gtechniq?

Tehnologija

Ako želite najbolju zaštitu za Vaš auto, ne tražite dalje. Gtechniq premošćuje rascjep između inovacije i realnosti, pružajući najbolje svjetske proizvode za njegu površina. Izum Gtechniq-a seže natrag do engleskog kvantnog fizičara Drew Gill-a, koji je začeo kreaciju Gtechniq proizvoda iz potpunog nezadovoljstva perfomansama proizvoda za zaštitu vozila tog vremena i želje da tržištu osigura samo najbolje proizvode.

Svi Gtechniq proizvodi baziraju se na znanosti, inovativnim materijalima i lakoći korištenja. Proizvodi su dizajnirani da pruže maksimalni dugovječni vizualni utjecaj, štiteći od elemenata svakodnevne uporabe.

Gtechniq ugrađuje “Smart Surface Science” u svaki svoj proizvod. Koristeći performanse nano-kompozitnih materijala i testirajući ih do samih granica, Smart Surface Science nudi garanciju da Gtechniq proizvodi funkcioniraju bolje, pametnije i s većom lakoćom nego bilo što drugo što ste mogli probati.

FORMULA 1

Od 2014. godine službeni smo partner Racing Point Formula 1 tima. Naša povezana tvrtka koristi više od samog sponzorstva kako bi naše proizvode koristili u natjecanjima. Tijekom testiranja, tim je zaključio da naš 10h keramički premaz, Crystal Serum Ultra, pomaže održavanju aerodinamike vozila tijekom utrka. Premaz štiti aerodinamički osjetljive dijelove od gumenih čestica i drugih onečišćenja koje lete i lijepe se na njih tijekom utrke.